translations.contactInfo
Hamonterweg 167
3930 Hamont-Achel

+32 (0) 472 292 192
madeleine@made2wear.be

Postadres

Horecakleding

Made to sustain, dress to impress

Van bourgondisch bruin café tot stijlvol sterrenrestaurant: personeel is altijd hét visitekaartje van de horeca. Met stijlvolle horecakleding komt uw huisstijl tot leven en is een professionele uitstraling verzekerd. Iedere horecagelegenheid heeft een eigen identiteit. Daarom werkt Made2Wear met een brede collectie blouses, polo’s, T-shirts en kokskleding.

Made for your comfort
Alle koksvesten, halterschorten en keukensloven worden in eigen atelier gemaakt. Maatwerk afgestemd op het individu, maar ook maatwerk in functionaliteit. Made2Wear heeft de standaardschort doorontwikkeld voor meer draagcomfort: bredere linten, lussen voor handdoeken en een ruime overslag bij de split. Extra zakken kunnen naar wens worden toegevoegd, handig voor bijvoorbeeld handhelds.

  • Sterk weefsel (240 gram)
  • Kleurvast en krimpvrij
  • Focus op draagcomfort en functionaliteit

Made for cooks
Made2Wear is gespecialiseerd in koksvesten. Over smaak valt niet te twisten, over maatvoering ook niet. Made2Wear onderscheidt zich in koksvesten met middensluiting, degelijke drukknopen, handige pennenzakjes en op verzoek een driekwart mouw. Innovatie in ieder detail.

  • Maatwerk tot in het kleinste detail
  • Lange levensduur
  • Strijkvrij, ready to use 
Bedrijfskleding
image

Wat kan Made2Wear
voor u betekenen?

Neem contact met ons op!

Neem contact op

Madeleine

Vragen? Bel gerust! +32 (0) 472 292 192